ClubTYD

Laat ons jouw club sponsoren!

Meld je club hier aan zodat wij je club kunnen sponsoren.

Het werkt als volgt: je meldt je club aan als lid van ClubTYD. Je ontvangt van ons een speciale unieke code die automatisch bij elke bestelling die via de site wordt gedaan een sponsorbedrag genereert. Dit bedrag wordt automatisch periodiek op jullie clubrekening gestort.

Na aanmelding van je club ontvang je van ons een mail die je direct kunt doorsturen naar al je clubleden zodat die allemaal met de unieke code kunnen bestellen. Uiteraard kan iedereen bestellen via de code en de bestelling wordt ook overal (binnen ons bezorggebied) geleverd. Ook ontvang je flyers (A5)formaat die je in de kantine kunt leggen om je sponsorbedrag zo hoog mogelijk te laten worden.

Als er een bestelling bij ons binnenkomt met jullie unieke clubcode krijgt de club een bevestigingsmail waar in het sponsorbedrag wordt vermeld. (i.v.m. privacy wordt alleen het bedrag, en geen persoonsgegevens)

Voorbeeld:
Iemand plaats bij ons een bestelling voor 25 personen BBQTYD menu á € 298,75. Jullie sponsorbedrag (2,5%)  is dan € 7,47. Dit bedrag wordt op de rekening van de club gestort. Dus hoe meer mensen met jullie code bestellen hoe groter het sponsorbedrag!

Dus als je ons je club wilt laten sponsoren, meld je dan hier aan:

ClubTYD

  • Dit is het rekeningnummer waar het sponsorbedrag op gestort wordt.